Droom: werken als zelfstandige in dienst van G'd

Tijdens een van mijn sport momenten in de hele vroege ochtend, kreeg ik een G'ds openbaring over mijn toekomst.

Al voor een wat langere periode ben ik mijn dagelijks gang aan het overdenken, wat wil ik nalaten of en met name vooral wat wil ik hebben nagelaten aan mijn omgeving, aan mijn contacten: familie, vrienden, buren, kennissen, collegae en broeders en zusters. Samengevat wat zou ik willen nalaten, wat zou mijn lagecy zijn voor mijn naasten.

Mijn nalatenschap zou vooral moeten liggen in de context van het evangelie, Paulus is wat dat betreft wel mijn grote voorbeeld.

Mede gevoed door het geven dat ik niet bepaald lekker in mijn aardse werkvel zit, wil ik heel graag wat anders gaan doen, maar ja wat mag dat dan zijn?

Dat heeft in hoofdlijnen vorm gekregen tijdens die bewuste sportmoment ochtend.

Op een ongevraagd moment, ging deze openbaring dwars door mijn geest, ziel en lichaam, alles in mij was getuigen van het feit dat G'd tot mij sprak, zonder een woord en zonder geluid, maar hard genoeg om mij van mijn aardse sokkel af te werpen.

Dit ging echt door merg en been, opeens was het daar, en blijkbaar alleen waarneembaar door mij omdat het van binnen uit leek te komen.

Een paar resultaten kwamen aan het licht:

  1. ik was compleet van de rel, een dergelijke ervaring is zo intens en zo heftig van aard dat het mij nog steeds emotioneert, maar gek genoeg het heeft ook veel onrust gegeven.

  2. Ik weet nu welke kant het op gaat, in welke hoek ik het mag en moet zoeken.

Een nieuw doel in mijn leven, verkregen door inspiratie of G'ds openbaring en geduid in highlights.

De exacte invulling is er nog niet, maar in hoofdlijnen bestaat het hieruit:

Gezondheid door voeding

Gezondheid door beweging

Gezondheid door het woord van G'd

Alle drie onderdelen hebben wat mij betreft hele grote en eigenlijk onlosmakelijke raakvlakken, nl G'd en Zijn woord en die combi moet het ook worden, deze samenhang is het uitgangspunt

Gezondheid door voeding ligt binnen mijn bereik omdat ik in het verleden kok ben geweest en daar graag op verder borduur. Koken is toch wel een passie, hoewel nooit voor mijzelf, want als ik voor mij zelf alleen moest koken deed ik het waarschijnlijk niet meer.

Gezondheid door bewegen ligt mij na aan het hart daar het bewegen mij altijd heeft gefacineerd en mijn TaiChi achtergrond is mijn fundament voor het delen met anderen, van jong tot zeer oud.

Gezondheid door G'ds woord zit mij in het bloed, hier ligt een passie die niet te stuiten is, graven en zoeken in G'ds woord is een bezieling die mij door G'd is gegeven en dat wil ik graag inzetten om mensen een gezonde dag en een gezonde toekomst te geven.

Inmiddels ben ik voorzichtig begonnen met een cursus voedingstherapie omdat mijn gedachten daar naar uitgingen als start van dit nieuwe doel in mijn leven.

In welk vat en in welke vorm ik dit verder mag gieten is mij nog niet helder, de tijdsspanne daar toe ook niet, maar het gevoel, het weten dat je een stap mag gaan zetten zal me zeker daar brengen waarvan ik hoop en verwacht dat, dat in lijn is met G'ds openbaring voor mij.

Als er duidelijke ontwikkelingen zijn houd ik jullie graag op de hoogte.

Weergaven: 85

Opmerking

Je moet lid zijn van Jarsons om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Jarsons

EDITS

Beste inhoud deze maand 

1 Groei

Groei

▼ Quick info

  Wat zijn EDITS en JARS?

EDITS (je portfolio; wat heb je in huis?)

ErvaringVb.: Flevo organiseren.
DroomVb.: kindertehuis in Roemenië.
IdeeVb.: een lichtgewicht stofzuiger.
TalentVb.: artikelen schrijven. Meer >

Droom publiceren

JARS (help elkaar met vraag&aanbod)

Alles waarmee jij iemand kunt helpen in het realiseren van een droom, idee of het ontwikkelen van talent. Meer >

Hulpaanbod plaatsen

 

  Wat is het doel van Jarsons?

Mensen bij elkaar brengen die bestemd zijn om samen te werken omdat ze elkaar aanvullen of inspireren.

Meer >

 

  Wat is vraag & aanbod?

Christelijke marktplaats voor JARS. Bied je produkt, dienst, hulp en advies aan of vraag er om.

Meer >

 

  Wat is een atelier?

Online porfolio voor je EDITS: Ervaringen, Dromen, Ideeën, Talenten. Schrijf, vraag en verbeter. Inspireer of bemoedig elkaar door het bezoeken van elkaars ateliers.

Meer >

© 2021   Gemaakt door Matthijs Goedegebuure.   Gratis aangeboden door Jarsons B.V.

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden