Stap 4 - Promoot je talent

Deuren open en verkopen


Kom tevoorschijn ...

Er komt een tijd dat je de veiligheid van het atelier moet verlaten en je talent aan de wereld wilt gaan presenteren, dat kan bijvoorbeeld door het in duidelijke JARS te vertalen en aan te bieden op de JAR-marktplaats. Je hebt talenten namelijk niet gekregen om voor jezelf te houden. Het kan soms aantrekkelijk lijken om kennis, ervaring of een idee voor jezelf te houden, maar op die manier kom je nooit verder dan knutselen in je schuurtje of aan een bureau.

Voldoening
Talenten zijn bouwstenen voor een betere maatschappij, ze zijn ons gegeven om er uiteindelijk anderen mee van dienst te zijn. Dat daarmee omzet te genereren is, is alleen maar meegenomen. Wij bij Jarsons geloven dat niets zoveel voldoening zal geven als het inzetten van jouw specifieke talent om daarmee je brood te verdienen. We doelen daarmee niet op de best betaalde banen of de meest interessante jobs, maar op datgene waarvoor jij uiteindelijk bent geschapen. Er is een plaats waar jij je als een vis in het water mag voelen en we raden aan om niet te stoppen met zoeken totdat je die plek gevonden hebt.

Uitstappen
Maar goed, stap uit. Ga anderen vertellen over de plannen die je hebt, over de droom die je al zolang meedraagt, over het idee dat steeds groter en duidelijker in je aan het groeien is. Ga eens brainstormen over het opzetten van een blog, over het voeren van een e-mail advertentie campagne, over het plaatsen van een artikel in een plaatselijke krant, over het samenstellen van een port folio etc. etc.

Imago
Als je publiciteit wilt behalen zul je je publiek moeten opstellen. Dat betekent aan je imago werken en ervoor zorgen dat jouw talent en persoonlijkheid bij elkaar een uniek en uitnodigend geheel vormen.

Marja Meijers - 2012

Gratis tools


Maak een professionele blogsite op www.blogger.com

Maak een professionele website op www.weebly.com

Maak professionele online flyers op www.smore.com

© 2024   Gemaakt door Matthijs Goedegebuure.   Gratis aangeboden door Jarsons B.V.

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden