Jarsons Webshop

Frisse Kijk (Marja Meijers)

Achter de sappige voorkant van dit originele boek vind je twaalf spraakmakende columns voorzien van studievragen en discussie-punten. En: prachtige, inspirerende foto's. Ze bieden een verrassend frisse kijk op het christelijk geloof. Je wordt geprikkkeld om je gedachten over God, de Bijbel en je geloof op te schrijven en uit te werken. Zo ontstaat een praktisch werkboek met tips om zout en licht te zijn; op school, op je werk, in je omgeving, tijdens de vakantie en in de kerk. Handig werkboek dat je overal mee naar toe kunt nemen en waar je altijd mee aan de slag kunt; in de trein, op het schoolplein, thuis, in je studie groep of op een bankje in het park ...

Jarsons Publications, 2012. Full Colour binnenwerk, 143 pagina's.

€ 12,50 Past bij: 3 Ontwikkel
Bestellen
Ademruimte (Matthijs Goedegebuure)

Is een goed zelfbeeld echt nodig? Kun je in Gods Koninkrijk nou beter kwetsbaar zijn of sterk? Wat is mijn talent? En wat is talent eigenlijk? Hoe ontwikkel ik dat? Waarom zit Satan zo achter mij aan? Wat is de beste reactie op tegenslagen? Waarom is seksueel misbruik zo ingrijpend? Wat is geestelijke autoriteit? Hoe ontwikkel ik dat? Wie bepaalt mijn leven: God, Satan of ik? Hoe kom ik aan een positief toekomstbeeld? Heeft de Bijbel ook concrete tools voor mijn dagelijks leven? Waarom kom ik niet verder na zoveel gebed en bevrijdings-pastoraat? Wat is het verschil tussen christelijke en reguliere therapie? Wat is het geheim van goed leiderschap? Wat gebeurt er in mijn geest tijdens aanbidding?

lees meer

Een greep uit de vragen waar Matthijs Goedegebuure in allerlei bijzondere artikelen op ingaat. Met inzichten die je wellicht nog niet kent, maar waarvan je direct weet dat ze waar zijn. Matthijs schrijft vanuit 20 jaar ervaring als psycholoog. En vanuit een diepe passie om mensen bewust te maken van hun echte identiteit in Christus en hun unieke talent.

De artikelen zijn geschreven voor websites, emails, weblogs en cursus-mappen. Niet voor een boek. Op veler verzoek heeft hij een aantal artikelen geselecteerd voor dit eerste unieke boek. Als je een verfrissende Bijbelse kijk op mens-zijn, psychologie of coaching zoekt, dan moet je dit boek hebben! Als je inspiratie zoekt voor je talent, dan moet je hier zijn. Als je concrete tools zoekt voor je persoonlijke ontwikkeling, hier zijn ze!

Jarsons Publications, 2011. Grijstinten binnenwerk, 243 pagina's.

 

€ 18,55 Past bij: 1 Ontdek 3 Ontwikkel
Bestellen
Hartelijk getalenteerd (Paulien Vervoorn)

Coach Paulien daagt jongeren uit om te ontdekken wie ze zijn en wat ze kunnen. Dit boek is een aansprekende mix van bijbelstudie, informatie, persoonlijke voorbeelden, metaforen en lees-, bid- en doeopdrachten.

'Dit boek is heel geschikt om vanuit de stilte en Gods woord elkaar te bemoedigen, aan te scherpen en samen te groeien.' - Tiemen Westerduin

'Hartelijk getalenteerd is precies het boek dat je als jongere cadeau zou moeten krijgen. Je ontdekt niet alleen hoe je jezelf beter leert kennen, maar ook wat God daarmee te maken heeft.' - Vincenza la Porta


€ 16,95 Past bij: 1 Ontdek 3 Ontwikkel
Bestellen

Steun Jarsons

Jarsons wordt u gratis aangeboden door een groep christenen met de missie om mensen met minder opvallende talenten een platform te bieden waar zij anderen kunnen ontmoeten met aanvullende of soortgelijke talenten.

Als u ons wilt steunen, kunt u via onderstaande knop een gift overmaken naar Jarsons. Uw gift wordt uitsluitend gebruikt om de Jarsons Talentcommunity verder te ontwikkelen en verbeteren.

Hartelijk dank!

© 2024   Gemaakt door Matthijs Goedegebuure.   Gratis aangeboden door Jarsons B.V.

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden