Afgelopen dagen heb ik de eerste hoofdstukken van het boek De droomgever gelezen, geschreven door Bruce Wilkinson. Een indrukwekkend boek wat me laat nadenken over dromen.

Door dit boek sta ik stil bij de vragen:

  • Wat is God's droom voor mijn leven?
  • Wat zijn de dromen die hij op mijn hart heeft gelegd?
  • Wanneer mag ik deze dromen gaan verwezenlijken?
  • Wat is de droom voor mijn gezin, werk en mij persoonlijk?

Dat brengt mij tot de volgende vraag, waaromheen ik een concept wil gaan uitwerken:

Wat is jou droom? Hoe ben jij hier achter gekomen en waardoor ga jij die verwezenlijken?

Ik ben benieuwd!

Gelukkig hoeven we onze droom niet zelf te bedenken ;) namelijk:

..."Zoals de kleur van uw ogen en uw unieke glimlach, ligt uw droom al voor uw geboorte in uw wezen verankerd. De psalmist David schreef dat 'in Gods boek waren opgeschreven, de dagen, die geformeerd zouden worden, toen nog geen daarvan bestond' (Psalm 139:16)". -uit De Droomgever, Bruce Wilkinson-

Herken je deze droom of wil je Jorinde aanmoedigen, bemoedigen of helpen? Reageer dan hieronder. Wil je liever privé reageren, meld je dan aan als lid van Jarsons en nodig Jorinde uit als vriend. Je kunt dan via de interne mailbox van Jarsons communiceren.

Weergaven: 525

Opmerking

Je moet lid zijn van Jarsons om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Jarsons

Reactie van Jorinde Grandia op 28 April 2014 op 10.05

Ik ontdek steeds meer mijn droom. Ik ben er al deels in uitgestapt, en word uitgedaagd om dat nog meer te doen. Dan vooral met Joor design en de dingen die ik als vrij werk zou willen maken..

Reactie van Marja Verschoor-Meijers op 24 April 2014 op 23.11

Haha, ja, een beetje wel. Frisse Kijk is een van de boeken die ik in mijn hoofd had en wilde uitgeven, maar het is ook mijn eigen bedrijf nu... ik heb geleerd niet bang te zijn voor de reuzen :) en vooral door te gaan! En jij?

Reactie van Jorinde Grandia op 24 April 2014 op 10.50

Ja inderdaad Marja.

Heeft jouw droom iets te maken met Frisse Kijk toevallig?

Reactie van Marja Verschoor-Meijers op 23 April 2014 op 18.44

Dat boekje heeft mij enorm geholpen om te volharden als het gaat om het volgen van Gods plan met mijn leven

Reactie van Jorinde Grandia op 22 April 2014 op 14.54

Dankjewel Judith Stoker, goed om te horen. Ik ga even kijken naar je boek ;)

Reactie van Judith Stoker op 17 April 2014 op 16.45

Dromen... zo'n mooi thema! Ik ben zelf iemand die van dromen houdt, maar het niet alleen bij dromen laat. Vorig jaar is één van mijn dromen uitgekomen en heb ik mijn eerste boek geschreven. Hierdoor zijn andere dromen weer ontstaan of dichter bij realisatie gekomen. Mijn droom om te mogen spreken is in vervulling gegaan, aan het gaan. En een nieuwe droom, het openen van een eigen praktijk voor hulpverlening, daar ben ik op dit moment volop mee bezig. Wil je meer weten? Mail me maar met vragen! Ik geloof echt dat God je dromen in je hart geeft, die passen in Zijn plan, en bij jouw talenten! En ik vind het een enorm avontuur om daarmee aan de slag te gaan.

Groeten!

Judith

Beste inhoud deze maand 

1 Groei

Groei

▼ Quick info

  Wat zijn EDITS en JARS?

EDITS (je portfolio; wat heb je in huis?)

ErvaringVb.: Flevo organiseren.
DroomVb.: kindertehuis in Roemenië.
IdeeVb.: een lichtgewicht stofzuiger.
TalentVb.: artikelen schrijven. Meer >

Droom publiceren

JARS (help elkaar met vraag&aanbod)

Alles waarmee jij iemand kunt helpen in het realiseren van een droom, idee of het ontwikkelen van talent. Meer >

Hulpaanbod plaatsen

 

  Wat is het doel van Jarsons?

Mensen bij elkaar brengen die bestemd zijn om samen te werken omdat ze elkaar aanvullen of inspireren.

Meer >

 

  Wat is vraag & aanbod?

Christelijke marktplaats voor JARS. Bied je produkt, dienst, hulp en advies aan of vraag er om.

Meer >

 

  Wat is een atelier?

Online porfolio voor je EDITS: Ervaringen, Dromen, Ideeën, Talenten. Schrijf, vraag en verbeter. Inspireer of bemoedig elkaar door het bezoeken van elkaars ateliers.

Meer >

© 2024   Gemaakt door Matthijs Goedegebuure.   Gratis aangeboden door Jarsons B.V.

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden