Marit van Hunen
  • Vrouw
  • Ridderkerk
  • Nederland
  • Wellness- en Massagetherapeut
Delen op Facebook
Delen

Vrienden van Marit van Hunen

  • Tineke Venhuizen
  • Marja Verschoor-Meijers

Ontvangen cadeaus

Cadeau

Marit van Hunen heeft nog geen cadeaus ontvangen

Cadeau geven

 

Het atelier van Marit van Hunen

Recente activiteiten

Marit van Hunen heeft gereageerd op discussie PR, adverteren, marketing van Matthijs Goedegebuure in de groep Zzp-ers
"Ik heb zelf gemerkt dat de mond tot mond reclame het best werkt. Ook een artikel laten plaatsen in de plaatselijke krant werkt. Ik bedoel niet een advertentie, maar een artikel waarin je jezelf voorstelt met je product. Ik heb dat gedaan met de…"
24 Sept 2014
Marit van Hunen is lid geworden van de groep van Matthijs Goedegebuure
Miniatuur

Zzp-ers

Iedereen die als kleine zelfstandige zonder personeel werkzaam is en in contact wil komen met andere christelijke zzp-ers is welkom in deze groep.Lees meer >
24 Sept 2014
Marit van Hunen is lid geworden van de groep van Matthijs Goedegebuure
Miniatuur

Christelijke hulpverleners

De Jarsons-groep voor therapeuten, coaches, counselors, pastoraal werkers en ervaringsdeskundigen. Professionals en vrijwilligers.Lees meer >
24 Sept 2014
Marit van Hunen heeft foto's geplaatst
24 Sept 2014
Marit van Hunen heeft zijn/haar atelier bijgewerkt
10 Sept 2014
Jeannette Resink vindt Marit van Hunen's EDIT Droom: verantwoorde wellness leuk
2 Sept 2014
Annet Auf der Haar vindt Marit van Hunen's EDIT Droom: wellness en massage therapie (niet occult) leuk
3 Sept 2013
Petra Theunisse vindt Marit van Hunen's EDIT Droom: wellness en massage therapie (niet occult) leuk
2 Sept 2013
Marit van Hunen heeft gereageerd op EDIT Idee: online hulpverlening door ervaringsdeskundigen van Tineke Venhuizen
"Hoi Tineke,   Bedankt voor je leuke reactie. Wat je wilt doen is heel goed, zeker dat je het zo toegankelijk mogelijk wilt maken door het op vrijwillige basis te doen. Mijn reactie is vooral vanuit de visie als hulpverlener. ik denk dat je per…"
29 Aug 2013
Marit van Hunen en Tineke Venhuizen zijn nu bevriend
28 Aug 2013
Marit van Hunens EDIT is in de spotlight gezet

Droom: verantwoorde wellness

Ik heb rondgekeken in de wereld van wellness en massagetherapie, en heb gezien dat er in deze beroepsgroep erg veel met oosterse invloeden wordt gewerkt, waar een christen zich niet thuis bij voelt en welke zelfs een negatief effect op de gezondheid kunnen hebben. Dit heeft me geïnspireerd om hier iets mee te gaan doen.Ik heb een…Lees meer >
28 Aug 2013
Marit van Hunen heeft gereageerd op EDIT wellness en massage therapie zonder oosterse en andere occulte invloeden van Marit van Hunen
"Hallo Gert Jan, In eerste instantie alleen voor vrouwen omdat ik nu nog een eenmanszaak heb, en zelf niet een op een met mannelijke cliënten ga werken in mijn praktijk. Eventueel in een later stadium op een grotere locatie waar meer mensen…"
28 Aug 2013
Gert-Jan Goelema heeft gereageerd op EDIT wellness en massage therapie zonder oosterse en andere occulte invloeden van Marit van Hunen
"Een goed idee! Waarom alleen voor vrouwen?"
28 Aug 2013
Gert-Jan Goelema vindt Marit van Hunen's EDIT wellness en massage therapie zonder oosterse en andere occulte invloeden leuk
28 Aug 2013
Marit van Hunen heeft een EDIT toegevoegd

Droom: verantwoorde wellness

Ik heb rondgekeken in de wereld van wellness en massagetherapie, en heb gezien dat er in deze beroepsgroep erg veel met oosterse invloeden wordt gewerkt, waar een christen zich niet thuis bij voelt en welke zelfs een negatief effect op de gezondheid kunnen hebben. Dit heeft me geïnspireerd om hier iets mee te gaan doen.Ik heb een…Lees meer >
28 Aug 2013
Marit van Hunen heeft gereageerd op EDIT Idee: online hulpverlening door ervaringsdeskundigen van Tineke Venhuizen
"Hoi Tineke, Wat een interessant idee. Zelf ben ik ervaringsdeskundige, kijk maar eens op mijn profiel. Ik denk alleen dat het probleem is dat wanneer alles alleen op vrijwillige basis is, dit misschien om die reden niet levensvatbaar genoeg zou…"
28 Aug 2013

Profielgegevens

Profieltekst: 2-5 kernwoorden over jou (bijv. beroep, functie, hobbies, ...):
Wellness- en Massagetherapeut
Mijn talenten liggen vooral op het gebied van:
Business, Onderwijs, Medisch & Zorg
Wat wil je bereiken met Jarsons? Ik wil:
herkenning, aanvulling, inspiratie, advies voor mijzelf, anderen helpen, tips geven, bemoedigen, klanten of opdrachten, pr-mogelijkheden, samenwerking
In welke Jarsons-stap herken je jezelf het meest?
Stap 4: Promoot je talent
Hulpverlener of coach? Geef aan wat je bent.
life coach
Zie je jezelf als introvert of extravert?
Extravert
Zie je jezelf als gevoelig of nuchter?
Nuchter&Gevoelig
Wat wil je nog meer kwijt over je zelf (bijv. visie, droom, bijzonderheden, inspirators, ...)?
Kort verhaal over mijn leven en de daaruit ontstane visie Marit van Hunen
Ik ben opgegroeid in een groot gezin van 12 kinderen in een extreem religieuze en sektarische groepering waar mijn vader leider van was. Ik werd ernstig mishandeld, misbruikt en het contact met de buitenwereld werd geleidelijk helemaal afgesloten. Toen ik 13 jaar was, stierf mijn vader en bleef ons gezin totaal kapot achter. Een van de hulpverleners die daarna in beeld kwamen, heeft mij ook sexueel misbruikt.
Ik werd op 17 jarige leeftijd opgenomen in een psychiatrische kliniek vanwege post traumatisch stress stoornis en psychoses.
OP mijn 18e jaar heb ik geprobeerd mijn leven op te pakken, ben getrouwd en heb 2 kinderen gekregen. Dit huwelijk is uiteindelijk gestrand. Ik ben mijn 2 kinderen kwijt geraakt en ben zeer diep weggezakt in allerlei psychiatrische ziektebeelden. Ik heb vele diagnoses gekregen waaronder Borderline, depressies, psychoses, conversies en angststoornissen.
Ik kreeg het label: ‘niet te helpen’ en was volstrekt wanhopig. Ik heb meerdere malen een poging gedaan om uit het leven te stappen. Uiteindelijk ben ik ook halfzijdig verlamd in een rolstoel terecht gekomen.
In april 2006 is door bijzonder ingrijpen van God een grote verandering gekomen, ik ben in een genezingsdienst terechtgekomen waarin ik uit de rolstoel ben gekomen en een zeer krachtige aanraking in mijn totale systeem heb ervaren van God. Dit is het begin geweest van een voortdurend herstel. Ik kreeg mensen op mijn pad die naast mij hebben gestaan, om met God de dingen die gebeurd waren een plaats te geven en destructieve patronen los te laten. Hierin heb ik sterk Gods liefde ervaren, dat Hij de tijd geeft die nodig is, en de manier weet om tot herstel te komen die bij je past. Het heeft lang geduurd voor ik iets van Zijn liefde heb kunnen toelaten en de ijskorst in mijn hart stukje bij beetje is weggesmolten door Zijn liefde.
Uiteindelijk zijn ook de beide kinderen teruggekomen.
Ik heb in de afgelopen jaren dat dit herstel bezig was ook prachtige kansen gekregen om te werken aan mijn toekomst. Ik kreeg de kans om een HBO opleiding Coaching en Begeleidingskunde te gaan volgen bij het NCOI. Ik kreeg ik de mogelijkheid om te werken in een christelijk therapeutisch centrum als ondersteunend- en activerend begeleider. Ik heb met veel plezier en voldoening mensen met uiteenlopende psychosociale problematiek begeleidt richting zelfstandigheid en zelfredzaamheid.
Ook heb ik gewerkt bij stichting ’ Yes I Care’ in Zwijndrecht, als praktijkopleider en persoonlijk begeleider van ‘rugzak’ leerlingen van het Albeda college, het Da Vinci college en leerlingen van hogeschool Inn Holland en als begeleider van reïntegratiekandidaten.
Na de opleiding Coaching succesvol te hebben afgerond, heb ik gewerkt als Life Coach. Mijn functie was het begeleiden en coachen van mensen aan de onderkant van de samenleving, de noodzakelijke hulpverlening in te zetten en deze mensen te helpen de grip op hun leven terug te krijgen.
Velen van hen bevonden zich in een nadrukkelijke slachtofferrol en waren zeer moeilijk in beweging te krijgen. Het was voor mij een uitdaging het beste in deze mensen naar boven te halen en hun vechtlust weer te zien aanwakkeren.
Ik ben in deze functie regelmatig in aanraking gekomen met geweld en extreme situaties in gezinnen.
In het afgelopen jaar heb ik, voor diepere vorming, de Bijbelschool van Nehemia Ministries gevolgd.
Ik heb een zoektocht doorlopen om de visie te ontwikkelen die nu zichtbaar geworden is.
Ik heb op een verwendag voor alleenstaande moeders meegewerkt met het geven van ontspannings massages. Dit heeft zulke sprankelende reacties gegeven, zowel bij de vrouwen als bij mijzelf, dat het verlangen is ontstaan om een gedegen opleiding te volgen. Ik heb de opleiding tot masseur afgerond, ook het daarop volgende opleidingstraject tot massage therapeut.
Inmiddels ben ik gestart als zelfstandig ondernemer en is in onze achtertuin een prachtige praktijkruimte gebouwd met alle voorzieningen.
De praktijk is toegankelijk voor mannen en vrouwen met klachten. De wellness behandelingen zijn alleen toegankelijk voor vrouwen, en zijn zonder oosterse invloeden, zoals yoga, meditatie en dergelijke, in een praktijk waar het kruis en Gods liefde centraal staat.
Mijn levensverhaal is een boodschap van Gods liefde, van hoop en van een uitweg. Dit wil ik uitdragen. Dat is mijn missie
CV
Curriculum Vitea


Personalia:

Marit van Hunen – Hak
Mr. Thorbeckestraat 5
2982 AR Ridderkerk
Telefoonnummer: 06-43198804
maritvanhunen@upcmail.nl
Geboortedatum: 09-04-1974
Geboorteplaats : Polsbroek


Persoonlijke presentatie:

Mijn persoonlijkheid kenmerkt zicht door betrokkenheid en gedrevenheid.
Het ondersteunen, begeleiden en motiveren van mensen heeft mijn passie.
Denken in mogelijkheden heb ik door het leven zelf geleerd, hier wil ik graag mensen mee inspireren. Ik heb een sterk gevoel voor het creëren van overzicht, hierbij hecht ik er belang aan om zaken waar ik mee bezig ben op orde te hebben. Ik raak nooit uitgeleerd en sta open voor verandering. Ik ben mij op dit moment aan het scholen om als zelfstandig wellness masseur, en in een later stadium als massagetherapeut aan de slag te gaan.


Opleidingen:
2012 – 2013 Opleiding Wellnessmasseur IVS Diploma
2009 Training praktijkopleider beroepsonderwijs ECABO Diploma
2008 - 2009 HBO Coaching en Begeleidingskunde NCOI Diploma
2008 - heden EHBO ( inclusief reanimatie en AED) Diploma
1988 - 1992 LBO C/D-niveau Zorg en Welzijn

Werkervaring:
2012 – 2013 Werkzoekende
2011 – 2012 Ziekteperiode
2010 - 2011 Life coach bij Alexander Calder Arbeidsintegratie
2009 - 2010 Projectleider Coaching Stichting Yes I Care
2009 - 2010 Persoonlijk begeleider en praktijkopleider van jongeren met en
zonder beperkingen en re-integratiekandidaten bij Stichting Yes I Care
2008 - 2009 Ondersteunend- en activerend begeleider therapeutisch centrum "de Oase"
2006 - 2007 Patiëntenbegeleiding in het Albert Schweitzer Ziekenhuis
2000 - 2006 Vanwege gezinssituatie niet in het arbeidsproces gestaan
1999 - 2000 Verpleegassistente Rheuma Verpleeghuis
1993 - 1994 Zorgassistente bejaardencentrum + beheer linnenkamer.
1993 Medewerker thuiszorg
1990 - 1992 Afdelingshulp/ verpleeghulp zorgcentrum voor ouderen (vakantieperiodes en weekenden)


Nadere toelichting werkervaring:


Vanaf april 2010 tot oktober 2011: Life coach bij Alexander Calder Arbeidsintegratie
Als Life Coach bood ik mensen die kampen met meervoudige problematiek een intensief traject waarin het hele leefgebied van de cliënt werd aangepakt.
De cliënten werden aangemeld door de gemeente, alwaar zij een WWB- uitkering ontvingen.
Mijn werkgebied strekte zicht uit tot achter de voordeur van de cliënt. Mijn interventies waren gericht op gedragsverandering en op het beter functioneren van de cliënt. Het resultaat is dat de cliënt zowel fysiek als mentaal weer in beweging komt en het isolement en de passiviteit wordt doorbroken. Problemen worden uitdagingen.
De cliënt krijgt door de interventie een beter inzicht in de oorzaken van de klachten.
De inzet van psychologische hulp, maatschappelijk werk, schuldhulpverlening, gezinsondersteuning, gezondheidsinterventie of wat er op het terrein van hulpverlening maar nodig was, was ook een groot onderdeel van mijn taak.
Ik bewaakte het proces en ondersteunde de cliënt.

Januari 2009 tot maart 2010: Praktijkopleider en Projectleider coaching Stichting Yes I Care
Projectleider van een project waarin vierdejaars studenten HBO-pedagogiek, jongeren met beperkingen tijdens hun stageperiode bij Stichting Yes I Care coachen, onder andere om met hun beperkingen om te leren gaan en / of te leren functioneren in de maatschappij.
Mijn taak was het aansturen van deze studenten en het bewaken en bijsturen waar nodig van het begeleidingsproces.
Daarnaast was ik Persoonlijk Begeleider en Praktijkopleider van de MBO-leerlingen.
Het betrof veelal jongeren met ADHD, PDD-NOS, Autisme en aanverwante stoornissen).
Ook was ik Persoonlijk Begeleider van re-integratiekandidaten uit de WAO, WIA en WW.

2008 – 2009: Maatschappelijk begeleider therapeutisch centrum "de Oase"
Eèn op èèn begeleiding en begeleiding therapeutische groepsactiviteiten.
Dit betrof cliënten met Schizofrenie, Borderline, DIS, PTSS, Autisme e.d.
Naast het invullen van therapeutische programma’s, begeleidde ik de gasten in hun corveetaken en werkte verder mee in alle voorkomende werkzaamheden.


2006 – 2007: Patiëntenbegeleiding Albert Schweitzer Ziekenhuis
In deze functie was het mijn taak om patiënten te begeleiden naar onderzoeken en behandelingen in het ziekenhuis. Dit waren meestal bedlegerige- en rolstoelpatiënten.


1999 – 2000: Verpleegassistente reumaverpleeghuis
1993 – 1994: Zorgassistente bejaardencentrum + beheer linnenkamer.
1993 – 1993: Medewerker thuiszorg
1990 – 1992: Afdelingshulp/ verpleeghulp zorgcentrum voor ouderen


Hobby’s:
Zwemmen
Natuur (wandelen)
Tuinieren
Koken (voor gasten)

Referenties op verzoek
Zakelijke website
http://www.arendsvlucht.nl
Zakelijke website
http://www.arendsvlucht.nl

De foto's van Marit van Hunen

Bezig met laden...
  • Foto's toevoegen
  • Toon alles

De EDITS van Marit van Hunen

Droom: verantwoorde wellness

Geplaatst op 6 Mei 2014 om 11.30 2 reacties

Ik heb rondgekeken in de wereld van wellness en massagetherapie, en heb gezien dat er in deze beroepsgroep erg veel met oosterse invloeden wordt gewerkt, waar een christen zich niet thuis bij voelt en welke zelfs een negatief effect op de gezondheid kunnen hebben. Dit heeft me geïnspireerd om hier iets mee te gaan doen.…

Lees meer →

Prikbord (2 commentaren)

Je moet lid zijn van Jarsons om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Jarsons

Op 17 Augustus 2013 om 22.54 zei Marja Verschoor-Meijers...

Marit, als je vragen of opmerkingen hebt, mail gerust!

Op 15 Augustus 2013 om 21.17 zei Marja Verschoor-Meijers...

Hoi Marit, van harte welkom op Jarsons. Wow, wat een bijzonder getuigenis heb je zeg, daar moet je inderdaad anderen mee van dienst kunnen zijn. We hopen dat je hier aansluiting en inspiratie vindt.

PollDaddy

 
 
 

▼ Quick info

  Wat zijn EDITS en JARS?

EDITS (je portfolio; wat heb je in huis?)

ErvaringVb.: Flevo organiseren.
DroomVb.: kindertehuis in Roemenië.
IdeeVb.: een lichtgewicht stofzuiger.
TalentVb.: artikelen schrijven. Meer >

Droom publiceren

JARS (help elkaar met vraag&aanbod)

Alles waarmee jij iemand kunt helpen in het realiseren van een droom, idee of het ontwikkelen van talent. Meer >

Hulpaanbod plaatsen

 

  Wat is het doel van Jarsons?

Mensen bij elkaar brengen die bestemd zijn om samen te werken omdat ze elkaar aanvullen of inspireren.

Meer >

 

  Wat is vraag & aanbod?

Christelijke marktplaats voor JARS. Bied je produkt, dienst, hulp en advies aan of vraag er om.

Meer >

 

  Wat is een atelier?

Online porfolio voor je EDITS: Ervaringen, Dromen, Ideeën, Talenten. Schrijf, vraag en verbeter. Inspireer of bemoedig elkaar door het bezoeken van elkaars ateliers.

Meer >

© 2017   Gemaakt door Matthijs Goedegebuure.   Gratis aangeboden door Jarsons B.V.

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden