Ik krijg de kans om me te laten omscholen. Het liefst zou ik advocaat worden, maar zo lang studeren wil/kan ik niet. Mensen zeggen tegen mij: ga de politiek in. Maar dan slaap ik niet meer van het onrecht, wat ik zou moeten accepteren.

Zo kom ik op het idee of ik kan bemiddelen voor ouders. Als je in problemen komt met jeugdzorg of een vechtscheiding, dan moet je heel stevig in je schoenen staan. Je komt in een oneerlijke wereld terecht die je niet voor mogelijk hield. Je moet super professioneel zijn, om staande te blijven. Alles, maar dan ook Alles, wordt tegen je gebruikt.

Ik ben aan het kijken of ik vertrouwenspersoon of gemachtigde kan worden. Om zaken voor ouders waar te nemen. Rapporten uit te zoeken, fouten laten corrigeren. Gesprekken met scholen regelen voor verstoten ouders. Gesprekken met jeugdzorg in goede banen leiden.


Weergaven: 109

Opmerking

Je moet lid zijn van Jarsons om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Jarsons

Reactie van Lydia de Jongh op 20 Augustus 2013 op 1.04

Beste Betty,
Dank voor je verzoek.
Ik ben nog aan het voorbereiden, omdat ik professioneel aan de slag wil. En daar het liefst een diploma tegenover zet.
Maar ik sta wel te popelen om te beginnen. Kennismaken kan geen kwaad. En ik heb ook wel connecties om eventueel te kunnen door verwijzen.

Groetjes, Lydia

Reactie van Betty de Jong-Meijer op 19 Augustus 2013 op 19.04

Beste Lydia,

Ik ken iemand die ouder is en problemen heeft met jeugdzorg. Ben je al zover om een bemiddelaar te zijn,

of ben je je nog aan het voorbereiden om zo iemand te worden. Als je zover bent, wil ik je graag  in contact brengen met deze persoon.

vr. groet, Betty de Jong-Meijer

Beste inhoud deze maand 

1 Groei

Groei

▼ Quick info

  Wat zijn EDITS en JARS?

EDITS (je portfolio; wat heb je in huis?)

ErvaringVb.: Flevo organiseren.
DroomVb.: kindertehuis in Roemenië.
IdeeVb.: een lichtgewicht stofzuiger.
TalentVb.: artikelen schrijven. Meer >

Droom publiceren

JARS (help elkaar met vraag&aanbod)

Alles waarmee jij iemand kunt helpen in het realiseren van een droom, idee of het ontwikkelen van talent. Meer >

Hulpaanbod plaatsen

 

  Wat is het doel van Jarsons?

Mensen bij elkaar brengen die bestemd zijn om samen te werken omdat ze elkaar aanvullen of inspireren.

Meer >

 

  Wat is vraag & aanbod?

Christelijke marktplaats voor JARS. Bied je produkt, dienst, hulp en advies aan of vraag er om.

Meer >

 

  Wat is een atelier?

Online porfolio voor je EDITS: Ervaringen, Dromen, Ideeën, Talenten. Schrijf, vraag en verbeter. Inspireer of bemoedig elkaar door het bezoeken van elkaars ateliers.

Meer >

© 2022   Gemaakt door Matthijs Goedegebuure.   Gratis aangeboden door Jarsons B.V.

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden