EDITS zijn niet alleen maar reclame voor je zelf; het is zoveel meer ... !

EDITS publiceren is niet zomaar het promoten van je zelf of je talent. Het is veel meer. EDITS zijn op Jarsons zonder twijfel de belangrijkste magneten die mensen, kansen, mogelijkheden, klanten, opdrachten, ideeën, support, etc. naar je toe trekken. Hieronder geef ik je 10 goede redenen om zo veel mogelijk EDITS in je atelier te zetten. Het is een investering in je toekomst.

  

  1. Schrijven van EDITS is de ultieme manier van persoonlijke en visie-ontwikkeling. Ik geef startende ondernemers vaak als eerste opdracht: maak 3 folders. Dit dwingt je om je visie en je verhaal kort en krachtig te verwoorden. EDITS zijn je online folders.
  2. Verbeteren (herschrijven) van je EDITS verhoogt de kwaliteitsstandaard van je werk. Door steeds bij te schaven, ontwikkelt je visie en verscherpt je focus.
  3. EDITS leveren al snel reacties en nieuwe contacten op. Je zult verbaasd staan hoe leuk mensen vinden wat je schrijft. Je laat ze bij jou in de keuken kijken; elk mens vindt dat interessant.
  4. Onder de bezoekers van jouw EDITS zitten potentiële klanten of opdrachtgevers. Je EDIT op Jarsons staat ineens op een marktplaats waar tienduizenden mensen langskomen. Laat deze kans niet glippen.
  5. Elke bezoeker heeft gemiddeld 1000 bekenden die mogelijk ook jouw EDIT zoeken. Alle verkoop-trainers zullen je dit bijbrengen: netwerken, netwerken, netwerken. Jarsons is daarvoor gemaakt.
  6. Jouw EDIT helpt een ander: herkenning, bewustwording en durf. Jouw EDIT inspireert een ander om ook aan de slag te gaan met zijn of haar talent. Wees een voorbeeld.
  7. EDITS komen in zoekopdrachten sterk naar voren. Jarsons gaat pas echt voor je werken als je een atelier vol EDITS hebt. Hoe meer EDITS, hoe interessanter jouw atelier is voor bezoekers. Bezoekers struinen graag interessante ateliers af; het is een soort gezellige markt waar je diep in iemands passie kunt kijken.
  8. EDITS op Jarsons worden ook gepromoot via Facebook en Twitter. EDITS zijn de speerpunten van Jarsons; we promoten ze uitgebreid op Facebook, LinkedIn, Twitter.
  9. Juist de unieke combinatie van EDITS werkt als een magneet. Je koopt sneller kaas bij iemand met dezelfde passie of interesse, ook al heeft dat niets met kaas te maken.
  10. Positieve reacties op één specifieke EDIT maken zelfs je andere EDITS betrouwbaarder. Iemand die veel reacties krijgt op zijn muzikale EDITS, heeft het voordeel dat zijn andere talenten (bijv. schilderen) automatisch meeliften met het succes van dat ene talent.

 

Begin vandaag met het beschrijven van je EDITS!

 

Matthijs Goedegebuure, 2013.

Bijgewerkt door Matthijs Goedegebuure op 3 Jan 2013.

Beste inhoud deze maand 

1 Groei

Groei

▼ Quick info

  Wat zijn EDITS en JARS?

EDITS (je portfolio; wat heb je in huis?)

ErvaringVb.: Flevo organiseren.
DroomVb.: kindertehuis in Roemenië.
IdeeVb.: een lichtgewicht stofzuiger.
TalentVb.: artikelen schrijven. Meer >

Droom publiceren

JARS (help elkaar met vraag&aanbod)

Alles waarmee jij iemand kunt helpen in het realiseren van een droom, idee of het ontwikkelen van talent. Meer >

Hulpaanbod plaatsen

 

  Wat is het doel van Jarsons?

Mensen bij elkaar brengen die bestemd zijn om samen te werken omdat ze elkaar aanvullen of inspireren.

Meer >

 

  Wat is vraag & aanbod?

Christelijke marktplaats voor JARS. Bied je produkt, dienst, hulp en advies aan of vraag er om.

Meer >

 

  Wat is een atelier?

Online porfolio voor je EDITS: Ervaringen, Dromen, Ideeën, Talenten. Schrijf, vraag en verbeter. Inspireer of bemoedig elkaar door het bezoeken van elkaars ateliers.

Meer >

© 2024   Gemaakt door Matthijs Goedegebuure.   Gratis aangeboden door Jarsons B.V.

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden