Er komt een tijd dat je de veiligheid van het atelier moet verlaten en je talent aan de wereld wilt gaan presenteren, dat kan bijvoorbeeld door het in een showroom te plaatsen. Je hebt talenten namelijk niet gekregen om voor jezelf te houden. Het kan soms aantrekkelijk lijken om kennis, ervaring of een idee voor jezelf te houden, maar op die manier kom je nooit verder dan knutselen in je schuurtje of aan een bureau.


Talenten zijn bouwstenen voor een betere maatschappij, ze zijn ons gegeven om er uiteindelijk anderen mee van dienst te zijn. Dat daarmee omzet te genereren is, is alleen maar meegenomen. Wij bij Jarsons geloven dat niets zoveel voldoening zal geven als het inzetten van jouw specifieke talent om daarmee je brood te verdienen.
We doelen daarmee niet op de best betaalde banen of de meest interessante jobs, maar op datgene waarvoor jij uiteindelijk bent geschapen. Er is een plaats waar jij je als een vis in het water mag voelen en we raden aan om niet te stoppen met zoeken totdat je die plek gevonden hebt. Maar goed, stap uit.


Ga anderen vertellen over de plannen die je hebt, over de droom die je al zolang meedraagt, over het idee dat steeds groter en duidelijker in je aan het groeien is. Ga eens brainstormen over het opzetten van een blog, over het voeren van een e-mail advertentie campagne, over het plaatsen van een artikel in een plaatselijke krant, over het samenstellen van een port folio etc. etc.


Als je publiciteit wilt behalen zul je je publiek moeten opstellen. Dat betekent aan je imago werken en ervoor zorgen dat jouw talent en persoonlijkheid bij elkaar een uniek en uitnodigend geheel vormen.
Er komt een tijd dat je de veiligheid van het atelier moet verlaten en je talent aan de wereld wilt gaan presenteren. Dat kan door het in meerdere showrooms te plaatsen. Je hebt talenten namelijk niet gekregen om voor jezelf te houden. Talenten zijn bouwstenen voor een betere maatschappij, ze zijn ons gegeven om er uiteindelijk anderen mee van dienst te zijn.

Bijgewerkt door Marja Verschoor-Meijers op 12 Dec 2012.

Beste inhoud deze maand 

1 Groei

Groei

▼ Quick info

  Wat zijn EDITS en JARS?

EDITS (je portfolio; wat heb je in huis?)

ErvaringVb.: Flevo organiseren.
DroomVb.: kindertehuis in Roemenië.
IdeeVb.: een lichtgewicht stofzuiger.
TalentVb.: artikelen schrijven. Meer >

Droom publiceren

JARS (help elkaar met vraag&aanbod)

Alles waarmee jij iemand kunt helpen in het realiseren van een droom, idee of het ontwikkelen van talent. Meer >

Hulpaanbod plaatsen

 

  Wat is het doel van Jarsons?

Mensen bij elkaar brengen die bestemd zijn om samen te werken omdat ze elkaar aanvullen of inspireren.

Meer >

 

  Wat is vraag & aanbod?

Christelijke marktplaats voor JARS. Bied je produkt, dienst, hulp en advies aan of vraag er om.

Meer >

 

  Wat is een atelier?

Online porfolio voor je EDITS: Ervaringen, Dromen, Ideeën, Talenten. Schrijf, vraag en verbeter. Inspireer of bemoedig elkaar door het bezoeken van elkaars ateliers.

Meer >

© 2022   Gemaakt door Matthijs Goedegebuure.   Gratis aangeboden door Jarsons B.V.

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden