Praktijk voor ontspanningstherapie gerealiseerd

De verschillende stappen vanuit de principes van Jarsons hebben mij geholpen mijn eigen fysiotherapiepraktijk voor ontspanningstherapie te realiseren. Mijn talent, competentie, idee en droom kwamen samen. Mijn talent: kennis en vaardigheden overbrengen. Competentie: diverse nascholingen voor ontspanningstherapie en stressgerelateerde klachten. Idee: ontspanningstherapie vanuit de visie, dat God het is Die echte rust geeft in geest, ziel en lichaam. (Hebr 4) Droom: realiseren van een eigen praktijk, om vanuit deze visie te kunnen werken.De gedachte drong tot me door, dat als ik dit echt wil, ikzèlf degene ben die aan de slag kan! Gesprekken volgden met mijn man, kinderen en goede vrienden. In november 2009 nam ik het besluit: ik wil een fysiotherapiepraktijk voor ontspanningstherapie gaan ontwikkelen. Dus praktisch aan de slag: informeren bij KvK, zorgverzekeraars en de beroepsvereniging; praktijkruimte vinden; informatiefolder schrijven; website maken (met dank aan zoon). Vakinhoudelijk: oefenprogramma's schrijven. Natuurlijk heb ik toen ook nog wel eens gedacht: "Waar begin ik aan? Zal het me wel gaan lukken?" Maar ik besefte ook, dat ik niets te verliezen had. Voorzichtig gaf ik in beperkte kring bekendheid aan mijn praktijk. Fysiotherapiepraktijk Oasepraktijk voor ontspanningstherapie, werd in januari 2010 een feit!  Sinds die tijd heb ik al heel wat mensen de rust in lichaam en denken kunnen laten ervaren en zij hebben mij teruggegeven, dat ze echt gereedschap hebben gekregen om zelf te kunnen ontspannen. Zij bevestigen mij in mijn talent. Met veel plezier ga ik elke keer weer aan het werk: het geeft me energie en veel voldoening!

Zie voor meer informatie: deze site bij aangeboden Jars: Stress?: ontspanningstherapie en op eigen website: www.fysio-oase.nl

Deze site bestond nog niet. Wel heb ik ervaren, dat door kenbaar te maken wat je zoekt of nodig hebt, het zomaar kan gebeuren, dat iemand je dat kan bieden! Dus... deze site kan helpend zijn: wat aan jou geboden kan worden en wat jij wellicht een ander bieden kan!

Zo ben ik graag bereid vanuit deze ervaring met je mee te denken, over jouw op te zetten werkzaamheden. 

Weergaven: 132

Opmerking

Je moet lid zijn van Jarsons om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Jarsons

Reactie van Zwany Vos-Gelderloos op 9 December 2012 op 16.22

Eigenlijk brengt het Jarsons-stappenplan je nog een stap verder. Het heeft mij niet alleen geholpen mijn praktijk te realiseren, maar ik heb nu inmiddels 3 jaar met veel plezier kunnen werken vanuit mijn talent: dat geeft me energie en veel voldoening! 

Reactie van Marja Verschoor-Meijers op 9 December 2012 op 15.13

Mooi Zwany, dat jij uit eigen ervaring kan vertellen het stappenplan werkt! Geweldig.

EDITS

Beste inhoud deze maand 

1 Groei

Groei

▼ Quick info

  Wat zijn EDITS en JARS?

EDITS (je portfolio; wat heb je in huis?)

ErvaringVb.: Flevo organiseren.
DroomVb.: kindertehuis in Roemenië.
IdeeVb.: een lichtgewicht stofzuiger.
TalentVb.: artikelen schrijven. Meer >

Droom publiceren

JARS (help elkaar met vraag&aanbod)

Alles waarmee jij iemand kunt helpen in het realiseren van een droom, idee of het ontwikkelen van talent. Meer >

Hulpaanbod plaatsen

 

  Wat is het doel van Jarsons?

Mensen bij elkaar brengen die bestemd zijn om samen te werken omdat ze elkaar aanvullen of inspireren.

Meer >

 

  Wat is vraag & aanbod?

Christelijke marktplaats voor JARS. Bied je produkt, dienst, hulp en advies aan of vraag er om.

Meer >

 

  Wat is een atelier?

Online porfolio voor je EDITS: Ervaringen, Dromen, Ideeën, Talenten. Schrijf, vraag en verbeter. Inspireer of bemoedig elkaar door het bezoeken van elkaars ateliers.

Meer >

© 2021   Gemaakt door Matthijs Goedegebuure.   Gratis aangeboden door Jarsons B.V.

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden