Ervaring, idee, talent en dan nog een droom ontdekken

Ervaring heb ik. Ideeën te over. Talent zeggen mensen in mijn omgeving dat ik dat ook bezit en dat geloof ik ook best... Maar nu... Ik denk dat ik er achter wil komen wat nog meer in mijn hart speelt qua verlangens om hier uiteindelijk vorm aan te geven. Daarom mij hier aangemeld ter inspiratie, verdieping en wie weet tot wat nog meer.

Als opgeleid pedagogisch medewerker heb ik de ruimte gevonden om mijn passie voor kinderen kwijt te kunnen d.m.v. het werken op een kinderdagverblijf. Kinderen stimuleren in hun uniciteit en hen de wereld laten ontdekken is mooi om van dichtbij mee te maken en daar mijn steentje aan bij te dragen. Aan dit hoofdstuk in mijn leven is helaas wegens de crisis een einde gekomen.
Nu ben ik een potentieel in dop en zoek het verderop!
In het afgelopen jaar is er namelijk ook een groot verlangen gekomen om meer met mijn creatieve aanleg te doen. Het is deze (her)ontdekkingsfase waar ik nu midden in zit. Mijn creatieve kant wil ik om die reden hier een prominent plekje geven. Graag verwijs ik daarom naar mijn digitale portfolio

http://artystiek.weebly.com

Wie weet kan ik de passie voor zowel kinderen als creativiteit gaan combineren en kan het contact met anderen  mij daarin een weg wijzen.

Weergaven: 154

Opmerking

Je moet lid zijn van Jarsons om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Jarsons

Reactie van Lydia de Jongh op 19 Augustus 2013 op 23.04

Hoi,
Het is al weer tijdje geleden zie ik. Heb je je droom al ontdekt?

Ik zat ook te denken aan creatieve therapie. Kinderen hebben daar heel veel aan. Al zijn ze nog zo dwars, met knutselen, creativiteit of spel krijg je altijd een ingang.

Succes

Reactie van Marja Verschoor-Meijers op 30 Maart 2013 op 9.47

Yvette, hoe gek het ook klinkt, maar zo'n tussen- of overgangsfase waarin je zit is onzeker en heel spannend tegelijk! De wereld ligt immers voor je open. Zou je als pedagogisch medewerker creatieve therapie in een kinderziekenhuis kunnen doen? We hebben zieken huizen vol met kinderen in dit land. Het zou een prachtig werk zijn. Misschien kun je je aanmelden als vrijwilliger en dat kan dan altijd een betaalde baan worden. Ik zou zeggen, schrijf/teken.schets een voorstel en stap er mee naar een ziekenhuis!

Ik denk maar even hardop mee hoor ;)

Reactie van Hannie Dop op 29 Maart 2013 op 19.35

Ik heb het bekeken, erg mooi hoor!! Heel creatief! Ik hoop dat je een weg/manier zult vinden om hiermee aan de slag te gaan en dat je het kunt combineren met je passie voor kinderen. Het zou geweldig zijn! Succes en be blessed!!

EDITS

Beste inhoud deze maand 

1 Groei

Groei

▼ Quick info

  Wat zijn EDITS en JARS?

EDITS (je portfolio; wat heb je in huis?)

ErvaringVb.: Flevo organiseren.
DroomVb.: kindertehuis in Roemenië.
IdeeVb.: een lichtgewicht stofzuiger.
TalentVb.: artikelen schrijven. Meer >

Droom publiceren

JARS (help elkaar met vraag&aanbod)

Alles waarmee jij iemand kunt helpen in het realiseren van een droom, idee of het ontwikkelen van talent. Meer >

Hulpaanbod plaatsen

 

  Wat is het doel van Jarsons?

Mensen bij elkaar brengen die bestemd zijn om samen te werken omdat ze elkaar aanvullen of inspireren.

Meer >

 

  Wat is vraag & aanbod?

Christelijke marktplaats voor JARS. Bied je produkt, dienst, hulp en advies aan of vraag er om.

Meer >

 

  Wat is een atelier?

Online porfolio voor je EDITS: Ervaringen, Dromen, Ideeën, Talenten. Schrijf, vraag en verbeter. Inspireer of bemoedig elkaar door het bezoeken van elkaars ateliers.

Meer >

© 2021   Gemaakt door Matthijs Goedegebuure.   Gratis aangeboden door Jarsons B.V.

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden