Droom: veel contacten, interviewen, promoten

Ik droom van een baan waarbij ik met mijn eigen Fiatje 500 door het hele land sjees om bijzondere mensen te interviewen, organisaties te promoten op scholen of bij bedrijven of om evenementen te organiseren. Een baan waarbij je veel contacten hebt met verschillende bijzondere mensen, maar waar je wel je eigen verantwoordelijkheid hebt. Het liefst een baan voor een organisatie met een christelijke achtergrond, de EO, Compassion en noem maar op.  

Verder droom ik ervan om eenzame oude mensen die zitten opgesloten in bejaardentehuizen en verpleegtehuizen in contact te brengen met buurtbewoners die hen zo nu en dan zouden willen bezoeken en hen eens mee zouden willen nemen voor een leuk uitje. Als buurtbewoners in een bepaalde straat of wijk nu eens allemaal een bejaarde dame of heer zouden 'adopteren', dan zou de wereld voor deze mensen er heel anders uitzien. 

Weergaven: 160

Opmerking

Je moet lid zijn van Jarsons om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Jarsons

Reactie van Anita Verwoest op 19 September 2013 op 11.27

Beste Mireille,

 

Bedankt voor je reactie. Wat leuk zeg een christelijke glossy. En ik denk dat dit goed past. Je hebt nu alleen de Eva en die is vind ik meer voor een oudere doelgroep. Ik zou je graag eens willen ontmoeten en met je van gedachten willen wisselen. Zelf woon ik in Den Haag en bezoek de gemeente Gods Centre in Leiderdorp. Geef maar aan als je een keertje tijd hebt. Ik werk op dit moment drie dagen als adviseur Public Affairs en Relatiemanagement bij de gemeente Den Haag. Leuke baan maar ik ben wel aan iets anders toe. Groetjes en alvast bedankt voor je reactie. Anita Verwoest tel. 06-37335053

 

Reactie van Mireille Cicilia op 17 September 2013 op 20.58

Dat is een mooie droom, ik ben recent begonnen met mijn eigen christelijke glossy die ik medio october zal launchen. Je mag contact met mij opnemen als het jou wat lijkt om van ideen te wisselen en als het jou wat lijkt om ons team te versterke. We zijn mometeel een team van 4 vrijwilligers en geloven dat dit binnenkort de leukste, boeiendste, Christelijke vrouwen Lifestyle magazine van Nederland word.

voor een impressie check de website www.yadahmagazine.com en like onze facebook pagina yadahmagazine/facebook. 

TIP! Ik geloof dat jou droom verwezenlijkt kan worden! begin klein, maar blijf groot dromen. Je zou zo maar je eigen baas kunnen worden door inderdaad een netwerk op te zetten en dan zo mensen met mekaar in contact te brengen. 

Groet en misschien tot bellen!

Mireille

Beste inhoud deze maand 

1 Groei

Groei

▼ Quick info

  Wat zijn EDITS en JARS?

EDITS (je portfolio; wat heb je in huis?)

ErvaringVb.: Flevo organiseren.
DroomVb.: kindertehuis in Roemenië.
IdeeVb.: een lichtgewicht stofzuiger.
TalentVb.: artikelen schrijven. Meer >

Droom publiceren

JARS (help elkaar met vraag&aanbod)

Alles waarmee jij iemand kunt helpen in het realiseren van een droom, idee of het ontwikkelen van talent. Meer >

Hulpaanbod plaatsen

 

  Wat is het doel van Jarsons?

Mensen bij elkaar brengen die bestemd zijn om samen te werken omdat ze elkaar aanvullen of inspireren.

Meer >

 

  Wat is vraag & aanbod?

Christelijke marktplaats voor JARS. Bied je produkt, dienst, hulp en advies aan of vraag er om.

Meer >

 

  Wat is een atelier?

Online porfolio voor je EDITS: Ervaringen, Dromen, Ideeën, Talenten. Schrijf, vraag en verbeter. Inspireer of bemoedig elkaar door het bezoeken van elkaars ateliers.

Meer >

© 2023   Gemaakt door Matthijs Goedegebuure.   Gratis aangeboden door Jarsons B.V.

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden