Droom: creatieve en psychische hulpverlening!

Mijn droom is om als het ooit kan te gaan werken met jongeren met psychische problemen en dan iets van creatieve therapie te geven..! Ik heb zelf ook psychische problemen en daar loop ik al heel lang mee maar ik heb nu gelukkig de goede hulp!! Ik ben inmiddels ervaringsdeskundige ik heb ontzettend veel geleerd en ben echt gegroeid daarnaast ben ik Gezegend met creativiteit op allerlei vlakken! Dit zou ik beiden graag in de praktijk willen brengen!!! Ik weet nog niet wat Gods plan met m, n leven is, maar ik weet wel dat Hij het duidelijk zal maken wat Hij vind wat ik moet gaan doen! :-)

Weergaven: 225

Opmerking

Je moet lid zijn van Jarsons om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Jarsons

Reactie van Stefanie Nap op 8 Februari 2013 op 1.36
Voor mij is het echt een toekomstdroom want ik zou nu niet weten hoe ik t moet realiseren maar toch geloof ik echt dat het goedkomt!!! God heeft een plan met een ieder van ons! He wil make a way when there seems to be no way..!!!
Reactie van Arjette sakko op 6 Februari 2013 op 4.38

Hoi Stefanie,

Zulke ideeen heb ik ook en ikzou daar aan dagcentrum van willen maken

Reactie van Benita Blaak-Ritmeester op 4 Februari 2013 op 18.57

Zal ik mee brainstormen voor de praktische kant? Heb best leuke ervaringen opgedaan de laatste jaren. Misschien een combo maken met Marja? En er zijn nog wel wat ideetjes boven komen drijven hier.

Greetzz, Benita

Reactie van Marja Verschoor-Meijers op 4 Februari 2013 op 18.31
Geweldig idee, ik heb gemerkt dat creatief bezig zijn therapeutische waarde heeft. Dat merk ik zeker ook in mijn workshops creatief dagboek maken.
Ik wil wel een keer met je brainstormen hoor.
Groetjes, marja
Reactie van Benita Blaak-Ritmeester op 4 Februari 2013 op 17.00

Als je hulp nodig hebt, ik ben ook erg in voor hetgeen wat jij wilt gaan doen en zoek nog naar mogelijkheden. Ik ben zeer goed bevoorraad qua kralen en materialen en helemaal klaar voor workshops in allerlei vormen.

Beste inhoud deze maand 

1 Groei

Groei

▼ Quick info

  Wat zijn EDITS en JARS?

EDITS (je portfolio; wat heb je in huis?)

ErvaringVb.: Flevo organiseren.
DroomVb.: kindertehuis in Roemenië.
IdeeVb.: een lichtgewicht stofzuiger.
TalentVb.: artikelen schrijven. Meer >

Droom publiceren

JARS (help elkaar met vraag&aanbod)

Alles waarmee jij iemand kunt helpen in het realiseren van een droom, idee of het ontwikkelen van talent. Meer >

Hulpaanbod plaatsen

 

  Wat is het doel van Jarsons?

Mensen bij elkaar brengen die bestemd zijn om samen te werken omdat ze elkaar aanvullen of inspireren.

Meer >

 

  Wat is vraag & aanbod?

Christelijke marktplaats voor JARS. Bied je produkt, dienst, hulp en advies aan of vraag er om.

Meer >

 

  Wat is een atelier?

Online porfolio voor je EDITS: Ervaringen, Dromen, Ideeën, Talenten. Schrijf, vraag en verbeter. Inspireer of bemoedig elkaar door het bezoeken van elkaars ateliers.

Meer >

© 2022   Gemaakt door Matthijs Goedegebuure.   Gratis aangeboden door Jarsons B.V.

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden