2e handskleding, hoe combineer je dat nou..!?

Ik ben zelf een grote fan van kringloopwinkels, heerlijk om daar n tijdje te snuffelen!! Wij kunnen ivm ons inkomen het niet veroorloven om echt nieuwe kleding te kopen maarr, heb geen medelijden ;-) want ik vind het totaal niet erg!! In een kringloopwinkel vind je de leukste kleding (vind ik) :-D ik hou niet van de mode ik hou van mijn eigen stijl en die kan ik heel goed vinden in zo, n winkel! Ik heb er al heel wat leuke kleding, schoenen, jassen en tassen gescoord!! En ik ben dan ook helemaal in m, n nopjes als ik bijv een winterjas die er nog helemaal top uitziet voor 5 euro mee kan nemen!! Gewoon even n x goed wassen thuis en je kunt t dragen!! Vroeger was er n hoop trots ik dacht ik ga echt niet naar zo, n winkel 'tzal vast niet schoon zijn' of 'ik wil geen 2e hands kleding' maar nu wil ik niet anders meer!! :-D maar kleding uit een kringloop is vaak wel lastig om te combineren voor veel mensen, want wat draag je nou op zo, n aparte rok of waar combineer je nou die paarse riem mee met studs...
Bij deze wil ik u/jou dan ook van harte uitnodigen om mochten er vragen zijn over hoe 2e hands kleding te combineren en te dragen u/jij welkom bent om die aan me te stellen dan ga ik proberen daarmee te helpen!! Ik vind het erg leuk om daarmee bezig te zijn maar ook vragen wat staat mij nou of hoe breng ik makeup mooi aan.. vragen staat vrij!! En ik heb er ook veel verstand van dus wellicht kan ik u/jou van dienst zijn! En tis nog gratis ook!! :-D

Weergaven: 225

Opmerking

Je moet lid zijn van Jarsons om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Jarsons

Reactie van Elizabeth op 1 September 2013 op 20.50

Leuk hoor...ik ben ook gek op een tweede leven van kleding. En zelfs nog om er allerlei dingen van te maken.

Hergebruik dus. Jouw idee is goed. Ik hoop dat veel mensen via jou ontdekken hoe leuk het is om iets tweedehands te vinden. Zou je ook niet jezelf als shopcoach aanbieden? in je eigen omgeving. Je weet nl. waar die winkels bij jou in de buurt zijn en mensen hebben soms ook drempelvrees.

Reactie van Anita Fijnekam - Schoffelmeer op 18 Februari 2013 op 19.41

Een goed idee Marja. Tenminste dat denk ik. Er zal ook wel het een en ander veranderen nu dat men ook kleren in kunnen leveren bij kleding winkels om zo korting te krijgen op de volgende aankoop. Stefanie, ik denk dat velen jouw hulp wel kunnen gebruiken om wegwijs te worden. Marktplaats is ook een bron he?!

Reactie van Marja Verschoor-Meijers op 16 Februari 2013 op 10.43

Misschien is het een leuk idee eens een 2ehands kleding modeshow te organiseren in je buurt, A low-budget fashion event, om het zo maar te zeggen :)

Beste inhoud deze maand 

1 Groei

Groei

▼ Quick info

  Wat zijn EDITS en JARS?

EDITS (je portfolio; wat heb je in huis?)

ErvaringVb.: Flevo organiseren.
DroomVb.: kindertehuis in Roemenië.
IdeeVb.: een lichtgewicht stofzuiger.
TalentVb.: artikelen schrijven. Meer >

Droom publiceren

JARS (help elkaar met vraag&aanbod)

Alles waarmee jij iemand kunt helpen in het realiseren van een droom, idee of het ontwikkelen van talent. Meer >

Hulpaanbod plaatsen

 

  Wat is het doel van Jarsons?

Mensen bij elkaar brengen die bestemd zijn om samen te werken omdat ze elkaar aanvullen of inspireren.

Meer >

 

  Wat is vraag & aanbod?

Christelijke marktplaats voor JARS. Bied je produkt, dienst, hulp en advies aan of vraag er om.

Meer >

 

  Wat is een atelier?

Online porfolio voor je EDITS: Ervaringen, Dromen, Ideeën, Talenten. Schrijf, vraag en verbeter. Inspireer of bemoedig elkaar door het bezoeken van elkaars ateliers.

Meer >

© 2023   Gemaakt door Matthijs Goedegebuure.   Gratis aangeboden door Jarsons B.V.

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden